Despre noi

Firma SC.VAR SERVICE SRL a fost infiintata in 1995, de catre Molnar Arpad, asociat unic. Prima activitate a fost repararea, restaurarea si comercializarea pieselor pentru renumita marca “Trabant “.

Cand aceasta marca a devenit doar o nostalgie, am extins activitatea in domeniul remorcarii cu sloganul:
               “TOTUL PENTRU REMORCARE IN SIGURANTA”
In prezent, o echipa tanara si dinamica cu experienta in domeniu de peste 20 de ani, suntem pregatiti sa va ajutam sa cresteti capacitatea de transport al masinii dvs, solutia fiind montarea unui carlig auto de remorcare.

Servicii Oferite:

  •  Va raspundem cu placere la orice intrebare in legatura cu alegerea carligului de remorcare si a pachetului electric .
  •  Va informam despre legislatia in vigoare referitoare la remorcare, adica ce remorca aveti voie sa tractati cu masina dvs si ce categorie de permis aveti nevoie .
  •  Efectuam montajul carligelor de remorcare pentru toate tipurile de autoturisme si autoutilitare, chiar si la cele mai noi modele, inclusiv partea mecanica si electrica (electronica).
  •  Va ajutam sa identificati toate componentele mecanice si electrice de la remorca dvs si va punem la dispozitie o multime de piese pentru remorci, rulote,trailere,

Atelierul este autorizat RAR si specializat pentru aceste lucrari.
Cursuri de specializare periodice sunt efectuate la cei mai mari producatori de Carlige de remorcare din Europa precum Auguszt, Steinhof, Bosal, Aragon, GDW, Auto-hak, JAGER, Westfalia, si la producatori de componente pentru remorci ALKO, KNOTT, BPW, PEITZ.


Carligul auto de remorcare are folosinta multipla:

  • poti tracta o remorca pentru marfuri sau bagaje etc...
  • poti efectua excursii cu o rulota camping
  • se poate monta pe el un suport de biciclete sau schiuri
  • poti folosi un portbagaj exterior suplimentar

Avantaje:
- nu murdaresti sau deteriorezi interiorul masinii.
- protejezi suspensia masinii de suprasarcini.

Dezavantaje:
- trebuie sa conduci mai prudent.

Va asteptam !!!