Avant
LIVRARE PRIN CURIERAT
in toata tara!
CONSULTANTA
gratuita!
screwdriver and wrench crossedMONTAJ
autorizat RAR!
Modul electronic cu AUTOTESTARE GTC7

Kit electric 7 pini cu Autotestarea remorcii

Pret (TVA inclus)
270,00 lei
Descriere
Functiile principale al modulului electronic GTC 7 – Kit electric Special .

1.       Autotestare a remorcii – testeaza automat functionarea corecta a iluminatului de pe remorca ,dupa cuplarea electrica a remorci prin aprinderea lampii de pozitie modulul va atentioneaza sonor (beep) si incepe o autotestare prin aprinderea luminilor de semnalizare stg si dr de 10 ori , dupa care se aprinde frana , pozitia si lampa de ceata .Lipsa sau nefunctionarea unui circuit este semnalat si sonor (mai putin ceata).

2.       Testul se intrerupe sau nu se efectueaza in momentul pornirii altor lumini dacat pozitia , fara sa afecteze functionarea corecta a iluminatului de pe remorca.

3.       2. Nu se racordeaza la sistemul principal de comunicatii .

4.       3. Avertizeaza sonor arderea unui bec sau functionarea incorecta a lampilor de pe remorca

5.       4. In cazul nefunctionarii unui bec de semnalizare comuta aceasta functie pe becul de pozitie cu aceasi intermitenta .

6.       5. Decupleaza senzorii de parcare (optional), (nu se poate realiza acest lucru la toate autovehiculele)

7.       6. Avertizare sonora daca intregul sistem de remorcare ramane fara curent de alimentare (ex se arde siguranta de 15 A)Modulul electronic este conceput pentru protectia instalatiei electrice si a componentelor electronice(ABS, ESR, ESP, computer bord, echipamente Audio clima etc...), la autoturismele si autoutilitarele din generatia noua si este indispensabil pentru a preveni suprasarcina in instalatia electrica si electronica a autoturismului sau autoutilitarei.

Modulul electronic este compus din : Sistem cu Microcontroler, cablaj electric, priza cu 7 pini,suruburi de prindere, suport cu siguranta fuzibila ,splice de racoradare a firelor,instructiuni de montaj si folosinta .

Modulul este compatibil cu aproape toate tipurile de autoturisme si autoutilitare, care functioneaza cu 12V si borna minus este comun cu masa autovehiculului.

Modulul se poate utiliza la modelele cu CAN Bus, multiplex, check-control, sisteme cu tensiune pulsatorie.

Consumul de curent in repaus este de 0.7 mA

Manual modul GTC7


Kit electric 7 pini cu Autotestarea remorcii
Cod
GTC-7
inapoiAsiguram montaj Autorizat R.A.R.

inapoiProdusele sunt Omologate EU si agreate R.A.R.


inapoiVizualizati galeria foto cu produse montate: ACCESORII

Distribuie pe: